certificado integrado iso 9001 y 14001

Certificat integrat ISO 9001 i 14001 a Recumas

RECUMAS amb el certificat integrat ISO 9001 i 14001

Recuperacions Masnou (Recumas) és un gestor de residus. Amb el certificat integrat ISO 9001 i 14001 de qualitat i gestió ambiental amb l’ajuda dels nostres consultors ISO i la certificadora Bureau Veritas.

Recumas és una empresa que es dedica a la gestió i transport de residus. A les seves plantes de Sant Celoni i Sant Feliu de Buixalleu (Barcelona) a més de ser un Centre de Recollida i Transferència de Residus, pot  reciclar el paper i cartró; reciclatge de plàstics i tèxtils; reciclatge i reutilització de fustes; reciclat i recuperació de metalls o compostos metàl·lics; recuperació de cable i reciclatge i recuperació de vehicles fora d’ús, classificació i premsat, trituració de cable, descontaminació de VFU i magatzematge de neumàtics, RAEE’S, bateries i neveres.

El certificat integrat ISO 9001 i 14001 té un abast de “Gestió, transport i valorització dels residus especials i no especials: Recuperació i reciclatge de materials valoritzables, desballestament de vehicles fora d’ús, Recollida selectiva i fracció orgànica a zones urbanes i industrials”.

A l’auditoria ISO feta per Bureau Veritas durant el mes de juny del 2009, es va destacar com observació rellevant la gestió del Sistema Integrat de Gestió a través del programa interactiu Gesttic – Software ISO.

Consultoria certificat integrat ISO 9001 i 14001

Des d’EmasConsultors, podem ajudar-lo amb els nostres serveis de consultoria certificat integrat ISO 9001 i 14001:

  • Certificat ISO. Aconsegueixi un certificat ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001 o altres normes integrades al management i estratègia.
  • Auditoria ISO interna o a proveïdors amb auditors sènior experimentats en certificats ISO.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de Responsable del certificat ISO.
  • Outsourcing estratègic. Integri l’estratègia i el Pla de Negoci al seu certificat ISO.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats: In Company, Online o mixta. Cursos bonificables.

Més de 100 casos d’èxit ens avalen.