Certificado OEA en transportista

Certificat OEA a Transportista per Calsina Carré

Cas d’èxit de OEA a transportista : Calsina Carré

Transports Calsina Carré és un altra cas d’èxit d’OEA a transportista. “Calsina y Carré” com a transportista amb una flota de més de 350 camions ha obtingut el reconeixement com Operador Econòmic Autoritzat, OEA en Seguretat i protecció amb l’ajuda dels nostres consultors OEA.

El certificat OEA és un reconeixement de la gestió de la cadena logística. S’afegeix al certificat de qualitat (ISO 9001), medi ambient (ISO 14001) i seguretat (SQAS) que comparteixen les delegacions del “Grup Calsina Carré” a Espanya, Tunísia, i Romania.

“Transports Calsina Carré” forma part del Grup Calsina Carré que està format per les empreses: Transportes Calsina y Carré S.L; Calsina Carré Tunisie;  European Logistics (Romania); Calsina Carré França; Calsina Carré Afrique; Camax y Euti.

La consultoria OEA d’EmasConsultors per la tramitació de l’OEA i implantació dels requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en Seguretat i Protecció s’ha fet amb Software OEA i el nostre servei de certificació OEA.

Gràcies a ser Operador Econòmic Autoritzat, amb la nostra ajuda en consultoria OEA a transportista, “Transportes Calsina y Carré” és un Operador Econòmic de confiança a la cadena de subministre i segur al comerç internacional.

Consultoria OEA en transportista

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria OEA a transportista:

  • Certificat OEA. Consultoria OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat en Simplificacions i/o Seguretat i Protecció.
  • Auditoria OEA. Auditoria interna OEA i/o auditoria OEA a proveïdors amb auditors amb amplia experiència en Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions i/o seguretat i protecció.
  • Revaluació OEA. Estigui preparat per una revaluació Operador Econòmic Autoritzat OEA sense sorpreses.
  • Outsourcing estratègic. Integri el certificat ISO 9001 els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat.
  • Formació OEA. Formació a mida “In Company”, “On line” o “mixta”. Cursos bonificables.

Garantia d’èxit en obtenir el certificat OEA. Més de 50 casos d’èxit en Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat i protecció ens avalen.