Certificat ISO a Granollers

Certificat ISO a Granollers per Reenvas

Reenvas: Certificat ISO a Granollers

Reenvas va aconseguir el certificat ISO a Granollers. Gràcies a la consultoria ISO d’EmasConsultors, Reenvas ha aconseguit el certificat ISO 9001, certificat ISO 14001 i el certificat OSHAS 18001. Actualment ajudem a Reenvas fent anualment l’auditoria interna del seu sistema integrat de gestió ISO.

Reenvas és un gestor de residus especialitzat en el sector de la recuperació d’envasos industrials. Està autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya com a Gestor d’envasos industrials, amb el codi E-74.94.

El procés de recuperació d’envasos industrials implica prevenir i reduir l’impacte dels residus industrials sobre el medi ambient, facilitant així l’aplicació del concepte de les 3R (Reduir, Reutilitzat i Reciclar). La certificadora SGS ha certificat el sistema integrat de gestió segons ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001, basat en un sistema “sense papers” amb “Gesttic – Software ISO“.

Amb el certificat ISO a Granollers , Reenvas ha aconseguit implantar un proceso de mejora continua, alineado con la estrategia y el management de Reenvas.

D’aquesta forma, Reenvas ha aconseguit implantar una cultura de empresa que li permet orientar-se als seus clients amb l’objecte d’aconseguir la seva satisfacció.

Serveis de consultoria ISO a Granollers.

Amb la nostra consultoria ISO a diferents empreses del Vallès com ara LIPSA, CAESA, Recumas o Jub Solutions. Des d’EmasConsultors li oferim els següents serveis de consultoria ISO a Granollers:

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir el certificat ISO 9001, certificat ISO 14001, certificat OSHAS 18001 o per qualsevol altra norma
  • Auditoria ISO. Auditoria ISO interna o a proveïdors amb auditors sènior.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de Responsable de Qualitat. Garantia d’eficàcia i eficiència.
  • Outsourcing estratègic, per integrar el Plan de Negocio y el Plan Estratégico con el certificado ISO.
  • Formación ISO “In Company” adaptada a sus necesidades. Cursos bonificables por la Fundación Tripartita.