Consultoria i auditoria a Barcelona

Som una consultoria estratègica i de sistemes de gestió ISO i OEA. Especialitzats en certificacions, auditoria i outsourcing en certificats de qualitat, gestió ambiental, gestió de la seguretat, responsabilitat social i comerç internacional. A més, oferim formació en àmbits relacionats amb la ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, comerç internacional, empreses certificadores, estratègia empresarial, management, màrqueting i molt més.

Sol·licita pressupost gratuït

consultoría iso

Consultoria ISO

L’ajudem a dissenyar, implementar i mantenir un certificat ISO que l’ajudi a vendre més. Partint de la seva necessitat li recomanem quin certificat li convé més.

certificado OEA

Consultoria OEA

Beneficia’t d’un menor nombre de controls físics i documentals i prioritat en aquests, possibilitat de triar el lloc de la inspecció i molts altres beneficis de el comerç internacional.

consultoria estrategica

Pla estratègic

Maximize seus beneficis com a resultat d’un pla empresarial 360º. Desenvolupem i coordinem plans estratègics, de negoci, financers amb estratègies de màrqueting.


Treballem amb les millors empreses certificadores ISO en matèria de certificats ISO i OEA.


Ultimes noticies sobre certificació

Per informar-te de totes les notícies sobre certificació ISO, OEA i actualització de les seves normes accedeix al nostre bloc. Podràs conèixer contingut i recursos així com ajudes per obtenir la teva certificació.

Saber més


Consultoria ISO

Com consutoria especialitzada en implantació de certificats ISO, l’assessorem en el procés d’estandardització que li permetrà incrementar la seva reputació i l’ajudarà a maximitzar els resultats dels seus esforços.

El nostre valor afegit rau en la consciència de la necessitat que tenen les empreses actualment de cobrir les necessitats dels seus clients per a ser competitives. Per això, ens focalitzem en millorar el funcionament intern mitjançant l’optimització dels seus processos.

Com consultoria ISO estem especialitzts en matèria de gestió de la qualiat (ISO 9001), gestió medi ambiental (ISO 14001) i seguretat i salut laboral (ISO 45001).

Sol·licita pressupost gratuït

FAQ’s

Algunes de les preguntes més freqüents sobre la certificació:

ISO 9001: 2015 és l’última versió de la norma internacional ISO 9001 que especifica els requisits per a un sistema de gestió de qualitat (SGQ).

Els organismes de certificació li atorguen 3 anys DESPRÉS de la publicació de la nova norma.

El cost del registre ISO 9001 variarà segons la mida i la complexitat de la seva organització i si ja compta amb alguns elements d’un sistema de gestió de qualitat. Implica el cost de contractació, la inversió a nivell intern dels treballadors i l’increment derivat de taxes o eines que puguin ajudar-te en el procés.

Principals raons per registrar-se:

  • Eficiència operativa interna: menors costos de producció a causa de menys productes no conformes, menors taxes de rebutjos, processos simplificats i menys errors.
  • Accés a nous mercats: alguns mercats requereixen el registre 9001 i altres afavoreixen les empreses amb certificat 9001.
  • Sol·licitud de clients: el client sol·licita a moltes organitzacions que obtinguin el certificat com a requisit per continuar fent negocis.


Sol·licita pressupost gratuït

Si estàs interessat en rebre un pressupost gratuït per part dels nostres professionals, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.