consultoría ISO 9001 en Calella

Consultoria ISO 9001 a Calella

Consultoria ISO 9001 a Calella a l’Àrea de Promoció Econòmica

La nostra consultoria ISO 9001 a Calella (Barcelona), ha ajudat a aconseguir el certificat ISO 9001 de qualitat a l’Àrea de Promoció Econòmica de Calella. Promoció Econòmica de Calella pretén incidir al desenvolupament local a partir de polítiques estratègiques que tenen com a objectiu dissenyar i fer projectes que fomenten el progrés social i econòmic de Calella i el seu entorn a través de la norma ISO 9001 de qualitat. Alguna de les activitats que s’organitzen amb l’objecte de generar valor afegit son:

  • “Nit de l’empresari”, event anual en el que es reuneix a tots els agents de la zona. És un excel·lent lloc per fer networking.
  • Des del 2004, el Servei Local d’Ocupació està integrat a la “Xarxa Local d’Ocupació” (XALOC) de la Diputació de Barcelona. El seu objecte és contribuir a la lluita contra l’atur, a l’àmbit local.
  •  Butlletí informatiu de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella.

El Sistema de Qualitat ISO 9001 està certificat amb Applus amb un abast de “Servei d’Ocupació (Servei Local d’Ocupació, SLO), Servei de Formació, Servei de Creació d’Empreses o d’Autoempresa –Entitat Acreditada per la Generalitat de Catalunya- , Fira de Calella i l’Alt Maresme o Organització d’Events”.

Serveis de Consultoria ISO 9001 a Calella

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria ISO 9001 a Calella:

  • Certificat ISO 9001 integrat  a l’estratègia i el pla de negoci. Sabem implantar sistemes integrats de gestió amb les normes més habituals: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, SR10 IQNet, etc.
  • Auditoria ISO 9001 interna amb auditors sènior experimentats
  • Outsourcing estratègic pel manteniment del seu certificat ISO 9001.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats: “In Company”, “Online” i “Mixta”

Consultoria ISO 9001 a Calella amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.