Consultoria ISO 9001 i OEA

Consultoria ISO 9001 i OEA a Ocean Transport

Ocean Transport amb EmasConsultors

Ocean Transport, transitaria de referencia a Barcelona ha contractat els nostres serveis de Consultoria ISO 9001 i Operador Econòmic Autoritzat per aconseguir el certificat ISO 9001 i el certificat OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat. Per això, estem implantant un sistema de gestió que sigui una eina per implantar i mantenir l’estratègia y el plan de negocio de la transitaria “Ocean Transport”.

“Ocean Transport”, actua com operador logístic especialitzat en transport internacional i duanes. Aporta als seus clients les solucions més adequades a cada necessitat logística als sectors terrestres, marítim i aeri.

Els valors d’Ocen Transport integrats al seu certificat ISO 9001 son:

  • Orientació al client: comprendre les necessitats i superar les expectatives de cada client, transformant-les en solucions satisfactòries. Per això, es vol convertir en el millor aliat estratègic en logística.
  • Innovació: Finalitzar solucions noves i creatives a través de la millora continua. Volem aconseguir l’excel·lència al servei, flexibilitat, adaptabilitat i transparència.​
  • Proximitat: Cooperem amb els nostres clients, adaptant-se a les seves necessitats, oferint així un servei personalitzat i proporcionant la millor opció a cada caso.

Serveis de consultoria ISO 9001 i OEA a Barcelona

EmasConsultors, com a Consultoria ISO 9001 i OEA prestem els següents serveis de qualitat:

  • Certificat ISO integrat a altres certificats, l’estratègia i el pla de negoci. Treballem amb la norma que necessiti: ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat i salut laboral, IFS Logístic, etc.
  • Certificat OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena de suministre.
  • Auditoria ISO interna amb auditors sènior amb més de 20 anys d’experiència.
  • Outsourcing estratègic pel manteniment del seu certificat ISO integrat a l’estratègia i pla de negoci.

Consultoria de sistemes de gestió amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’èxit en normes ISO ens avalen.