Consultoria ISO a automoció

Consultoria ISO a automoció per Leoni España

Leoni: Solucions intel·ligents per energia i gestió de dades

Consultoria ISO a automoció per Leoni España assumint les tasques de manteniment del sistema de qualitat ISO 9001 a través del nostre servei de outsourcing estratègic del certificat ISO 9001 de gestió de la qualitat. LEONI és un proveïdor global de productes, solucions i serveis per l’administració d’energia i dades.

El grup de clients més gran de Leoni comprèn la industria mundial de l’automòbil, vehicles comercials i subministre de components. Leoni subministra productes i serveis a aquests mercats: comunicació de dades i xarxes, atenció mèdica, industria de processos, transport, energia i infraestructura, automatització de fàbriques, maquinària i sensors, així com marina.

Una xarxa integrada d’investigació i desenvolupament, producció, distribució i servei, ofereix als clients la garantia d’assistència personalitzada en més de 90 ubicacions a tot el món. Leoni opera com a proveïdor de solucions amb una àmplia experiència en desenvolupament de sistemes.

Serveis de consultoria ISO a automoció

Des d’EmasConsultors, prestem els següents serveis de consultoria ISO a automoció:

  • Certificat ISO integrat a l’estratègia i el pla de negoci. Certifiquem amb la norma que vostè necessiti: ISO 9001 o IATF 16949 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral.
  • Auditoria ISO interna integrada amb altres normes de gestió, fetes per auditors sènior experimentats.
  • Auditoria IATF 16949 del seu sistema de gestió de la qualitat certificat.
  • Outsourcing estratègic pel manteniment del seu certificat ISO integrat a l’estratègia i el pla de negoci.
  • Consultors estratègics per posar en marxa eines com el pla estratègic, pla de negoci, pla de màrqueting i màrqueting digital.

Consultoria ISO a automoció amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen. Treballem amb el certificat ISO que necessiti. Els més habituals son de gestió de qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut laboral i responsabilitat social corporativa.