OEA en Tradisa Logic Auto - OEA a Tradisa

Consultoria OEA a Tradisa Logic Auto

OEA a Tradisa Logic Auto

Consultoria OEA a Tradisa Logic Auto pel suport a la reavaluació OEA del seu certificat d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i seguretat.

Tradisa LogicAuto, del grup Tradisa.  Està dedicada a l’activitat de transport i logística global d’automòbils. Compte amb una xarxa de corresponsals  internacionals, que està formada per empreses professionals i reconegudes al sector. La seu social i el seu principal centre operatiu (gestió centralitzada de les operacions de transport) es localitza al Prat de Llobregat- Barcelona. A les activitats específiques de transport nacional i internacional de vehicles (disposa d’una gran flota de camions porta-vehicles), i d’una Campa Lògica de vehicles.

Tradisa LogicAuto, participa a la cadena de subministre internacional, exercint com operador econòmic a les modalitats de:

  • Transportista, con vehicles propis i col·laboradors.
  • Depositari de vehicles en custodia a les seves diverses campes.

Tradisa LogicAuto, disposa des del mes d’agost del 2009 el certificat OEA (en Simplificacions duaneres i Seguretat a la cadena logística), referencia ESAEOF090000122A reconegut per la Duana Espanyola. Ha reavaluat amb èxit el seu certificat OEA amb l’ajuda de la nostra consultoria OEA a Tradisa.

Gràcies al manteniment del certificat d’Operador Econòmic Autoritzat, Tradisa LogicAuto ha mantingut les avantatges que l’implica ser OEA en simplificacions duaneres i seguretat a la cadena logística.

Consultoria OEA a logística

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria OEA – Operador Econòmic Autoritzat a logística, transportistes, transitaris i representants duaners:

Consultoria OEA amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència com a consultors ens avalen.