Bandera Blava a les platges de Sitges

Bandera Blava a les platges de Sitges

Sitges amb la Bandera Blava

Les platges de Sitges de Sant Sebastià, Terramar i Aiguadolç han obtingut la Bandera Blava. Sitges és una destinació de referència, propera a Barcelona, molt popular entre aquells que busquen gaudir del sol, la diversió i la Mar Mediterrània. L’encant del poble i de les seves platges ho aconsegueixen gràcies a les seves particularitats i amb els serveis necessaris per passar un temps agradable davant del mar.

Les platges de Sitges tenen la verificació EMAS, el certificat ISO 14001 i Biosphere per la qualitat dels seus serveis, gestió ambiental i compromís social. Implica un compromís amb la millora continua.

EmasConsultors ha ajudat a l’Ajuntament de Sitges a aconseguir la Bandera Blava amb l’ajuda dels seus consultors ISO.

Campanya Bandera Blava 2018

ADEAC ha distingit amb la Bandera Blava aquelles platges, clubs nàutics i ports esportius. Implica la superació d’exàmens que valoren aspectes com les condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, sostenibilitat, de compliment de la legislació, entre altres consideracions.

Durant el proper estiu, hi haurà 696 platges i ports esportius guardonats a tot l’Estat Espanyol. Les platges catalanes tindran sis banderes blaves més que l’any passat, i en total n’hi haurà 101.

Més informació sobre la campanya Bandera Blava 2018 a:

Consultoria qualitat turística

Des d’EmasConsultors, prestem els següents serveis de consultoria qualitat turística:

  • Certificat ISO per aconseguir la certificació ISO integrada al management i estratègia a la seva platja. L’ajudem a aconseguir el certificat ISO 9001 de qualitat, certificat ISO 14001 de gestió ambiental, verificación EMAS, Q de calidad según 13009 o Biosphere.
  • Auditoria interna ISO amb auditors sènior amb més de 20 anys d’experiència.
  • Outsourcing estratègic ISO per mantenir el certificat ISO i EMAS a les platges.
  • Formació a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”, “Online” o “Mixta”

Consultoria qualitat turística amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’èxit ens avalen.