Consultoría OEA en Bas y Pujol

Consultors OEA a Bas & Pujol i Bas Cargo

Bas & Pujol i Bas Cargo

Com a consultors OEA a Bas y Pujol (actualment Bas y Josa) i a “Bas Cargo” transitari i representant duaner, fundat el 1908, assessora a l’importador o exportador als tràmits duaners i la els tràmits duaners, liquidant els impostos i altres despeses per compte del client. A més, ofereix un servei de logística, adequat a cada cas.

Segons “Bas y Pujol” i “Bas Cargo” la seva experiència en el comerç internacional així com la qualificació del seu equip professional es tradueix en capacitat de resposta i qualitat de servei, complint així la filosofia de l’empresa: tracte personalitzat al client amb un profund coneixement de les seves necessitats.

Consultors OEA a Bas & Pujol

Para Bas & Pujol, ser Operador Econòmic Autoritzat en Simplificacions Duaneres implica convertir-se en un Operador de Confiança amb la Duana. A més, suposa tenir varies avantatges, de les que en destaquem:

  • Avantatge comercial competitiva. És una bona eina per vendre més.
  • Reducció d’avals. La seva tresoreria ho agrairà.
  • Simplificació de tràmits a la Duana i Duana centralitzada. Guanyarà rapidesa a les tramitacions duaneres.

Un cop aconseguit l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat amb la nostra consultoria OEA a Bas y Pujol, cal mantenir-lo. Des d’EmasConsultors podem ajudar-lo amb el nostre servei d’auditoria interna OEA o a proveïdors, el servei de reavaluació OEA i formació OEA “a mida de les seves necessitats”.

Altres serveis de consultoria

Altres serveis de consultoria que prestem des d’EmasConsultors son:

  • Consultors ISO per aconseguir:
  • Consultors estratègics i de management per ajudar a implantar el pla estratègic, pla de negoci, pla de màrqueting i màrqueting digital.
  • Consultors OEA per aconseguir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat.

Som la consultoria amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.