UNE EN 13816 Transport de passatgers

1. La UNE EN 13816 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’ajuda de la nostra consultoria ISO i la plataforma Gesttic ha tornat a revalidar el certificat N segons la norma UNE EN 13816 pel servei de transport de passatgers amb la certificadora AENOR.

Amb la nostra ajuda, l’Àrea Metropolitana de Barcelona va ser la primera administració que va aconseguir el certificat N segons la norma UNE EN 13816 pel transport de passatgers. El certificat del servei de transport de viatgers inclou les més de 100 línies d’autobusos dels municipis de L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels y el Aerobús de Barcelona operats per diferents empreses com ara com ara TUSGSAL, BaixBus, Soler i Sauret o SGMT (AerobusBcn).

Gràcies a la certificació del servei de transport de passatgers, s’ha produït una millora continua del servei, prestant un millor servei de transport de viatgers que aconsegueix una millor satisfacció dels clients.

2. Consultoria ISO a Barcelona

Com a consultors ISO, podem ajudar-lo amb els nostres serveis de:

  • Consultoria ISO per aconseguir el certificat N segons la norma UNE EN 13816, ajudant a les organitzacions a que la certificació sigui una eina de millora continua pel transport de passatgers.
  • Auditoria ISO orientada a la certificació UNE EN 13816. Pot integrar-se amb altres normes com la ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001.
  • Outsourcing ISO. Estalvii diners externalitzant les tasques de Responsable de la certificació UNE EN 13816.
  • Outsourcing Estratègic. Integri el Pla de Negoci i el Pla Estratègic en el seu certificat ISO.
  • Formació certificació UNE EN 13816 tant per la gestió del certificat com per una excel·lent atenció dels usuaris per part dels conductors com de la resta del del personal.

Si vol saber com aplicar una certificació segons la norma UNE EN 13816 en el transport de passatgers, no dubteu en contactar amb nosaltres, sense cap compromís.