Consultoria i auditoria a Barcelona

Som una consultoria estrategica i de sistemes de gestió ISO i OEA. Especialitzats en certificacions, auditoria i outsourcing en certificats de qualitat, gestió ambiental, gestió de seguretat, responsabilitat social i comerç internacional.

consultoría iso

Consultoria ISO

L'ajudem a dissenyar, implementar i mantenir un certificat ISO que ajudi a vendre més a la seva empresa. Partint de la seva necessitat li recomanem el certificat que més convingui.

Consultoria OEA

Fent-se Operador Econòmic Autoritzat es pot beneficiar d'un menor número de controls físics i documentals a més de prioritat en aquests, posibilitat d'escollir el lloc de la inspecció i molts d'altres beneficis.

consultoria estrategica

Consultoria estratègica

Maximitzi els seus beneficis com a resultat d'un pla empresarial 360º.
Desenvolupem i coordinem plans estratègics, de negoci, finances i marketing.

Cursos de formació

Per aprendre tot el necessari amb temes de certificació ISO, comerç internacional (OEA), management i marketing.
A més, oferim cursos de formació bonificable.

Últimes noticies

Per a saber més sobre totes les nostres notícies i consells accedeix al blog.

DAFO para consultoria iso 9001
L'anàlisi DAFO (FODA o SWOT) és una part important del procés de planificació estratègica de la norma ISO 9001 en la qual es explora l'entorn intern (classificats …
Certificado iso 14001
Els beneficis d'abordar els problemes ambientals no només estan vinculats a la protecció del medi ambient, sinó que també es poden trobar en el rendiment i la …
ISO para el desarrollo de software
El desenvolupament de programari no sempre és un procediment senzill. Hi ha una norma internacional per aplicar els principis del sistema de gestió de qualitat més utilitzat …

Com a consultoria especialitzada en la implantació de certificats ISO, l’assessorem en el procés d’estandarització que el permetrà incrementar la seva reputació i maximitzarà els resultats dels seus esforços.

El nostre valor afegit parteix de la conciència de la necessitat que tenen les empreses actualment de aportar valor als seus clients per a ser competitives. Per això, ens focalitzem en millorar el funcionament intern de la empresa mitjançant la optimització dels seus procesos.

Com a consultoria ISO estem especialitzats en materia de gestió de qualitat (ISO 9001), gestió mediambiental (ISO 14001) i seguretat i salut laboral (ISO 45001). 

Sol·licita pressupost

Si estàs interessat en rebre un pressupost gratuït per part del nostre equip de professionals, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

ISO 9001ISO 14001ISO 45001OEASMETAOtros