Skip to content

Consultoria i auditoria a Barcelona

Som una consultoria estratègica i de sistemes de gestió ISO i OEA. Especialitzats en certificacions, auditoria i outsourcing en certificats de qualitat, gestió ambiental, gestió de seguretat, responsabilitat social i comerç internacional. A més, oferim formació en àmbits relacionats amb la ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, comerç internacional, empreses certificadores, estratègia empresarial, management, màrqueting i molt més.

Sol·licitar pressupost gratuït

consultoría iso

Consultoria ISO

L’ajudem a dissenyar, implementar i mantenir un certificat ISO que ajudi a vendre més a la seva empresa. Partint de la seva necessitat recomanem el certificat que més li convingui.

certificado OEA

Consultoria OEA

Fent-se Operador Econòmic Autoritzat es pot beneficiar d’un menor número de controls físics i documentals a més de prioritat en aquests, posibilitat d’escollir el lloc de la inspecció i molts d’altres beneficis.

consultoria estrategica

Consultoria estratègica

Maximitzi els seus beneficis com a resultat d’un pla empresarial 360º.
Desenvolupem i coordinem plans estratègics, de negoci, finances i màrqueting.

 


Empreses certificadores

Treballem amb les millores empreses certificadores pel que fa a la implementació de certificats ISO i OEA.

Certificadora AENOR

Bureau Veritas

Certificadora SGS

LRQA

 


Últimes noticies

Per a saber més sobre totes les nostres notícies i consells accedeix al blog.

Saber més

 


Consultoria ISO

Com a consultoria especialitzada en la implantació de certificats ISO, l’assessorem en el procés d’estandarització que el permetrà incrementar la seva reputació i maximitzarà els resultats dels seus esforços.

El nostre valor afegit parteix de la conciència de la necessitat que tenen les empreses actualment de aportar valor als seus clients per a ser competitives. Per això, ens focalitzem en millorar el funcionament intern de la empresa mitjançant la optimització dels seus procesos.

Com a consultoria ISO estem especialitzats en materia de gestió de qualitat (ISO 9001), gestió ambiental (ISO 14001) i seguretat i salut laboral (ISO 45001).

 


FAQ’s

Algunes de les preguntes més freqüents sobre certificació:

ISO 9001: 2015 és la es la última versión de la norma internacional ISO 9001 que especifica los requisitos para un sistema de gestión de calidad (SGC).

Los organismos de certificación le otorgan 3 años DESPUÉS de la publicación de la nueva norma.

El coste del registro ISO 9001 variará según el tamaño y la complejidad de su organización y si ya cuenta con algunos elementos de un sistema de gestión de calidad. Implica el coste de contratación, la inversión a nivel interno de los trabajadores y el incremento derivado de taxasherramientas que puedan ayudarte en el proceso.

Principales razones para registrarse:

  • Eficiència operativa interna: menores costes de producción debido a menos productos no conformes, menores tasas de rechazos, procesos simplificados y menos errores.
  • Acceso a nuevos mercados: algunos mercados requieren el registro 9001 y otros favorecen a las empresas con certificado 9001.
  • Solicitud de clientes: el cliente solicita a muchas organizaciones que obtengan el certificado como requisito para continuar haciendo negocios.

 


Sol·licita pressupost gratuït

Si estàs interessat en rebre un pressupost gratuït per part del nostre equip de professionals, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.