Skip to content

Consultoria i auditoria a Barcelona

Som una consultoria estratègica i de sistemes de gestió ISO i OEA. Especialitzats en certificacions, auditoria i outsourcing en certificats de qualitat, gestió ambiental, gestió de seguretat, responsabilitat social i comerç internacional. A més, oferim formació en àmbits relacionats amb la ISO 9001, ISO 14001, ISO45001, comerç internacional, empreses certificadores, estratègia empresarial, management, màrqueting i molt més.

Sol·licitar pressupost gratuït

Consultoria ISO

L’ajudem a dissenyar, implementar i mantenir un certificat ISO que ajudi a vendre més a la seva empresa. Partint de la seva necessitat recomanem el certificat que més li convingui.

Consultoria OEA

Fent-se Operador Econòmic Autoritzat es pot beneficiar d’un menor número de controls físics i documentals a més de prioritat en aquests, posibilitat d’escollir el lloc de la inspecció i molts d’altres beneficis.

Consultoria estratègica

Maximitzi els seus beneficis com a resultat d’un pla empresarial 360º.
Desenvolupem i coordinem plans estratègics, de negoci, finances i marketing.

 


Empreses certificadores

Treballem amb les millores empreses certificadores pel que fa a la implementació de certificats ISO i OEA.

Certificadora AENOR

Bureau Veritas

Certificadora SGS

LRQA

 


Últimes noticies

Per a saber més sobre totes les nostres notícies i consells accedeix al blog.

Saber més

 


Consultoria iso

Com a consultoria especialitzada en la implantació de certificats ISO, l’assessorem en el procés d’estandarització que el permetrà incrementar la seva reputació i maximitzarà els resultats dels seus esforços.

El nostre valor afegit parteix de la conciència de la necessitat que tenen les empreses actualment de aportar valor als seus clients per a ser competitives. Per això, ens focalitzem en millorar el funcionament intern de la empresa mitjançant la optimització dels seus procesos.

Com a consultoria ISO estem especialitzats en materia de gestió de qualitat (ISO 9001), gestió mediambiental (ISO 14001) i seguretat i salut laboral (ISO 45001).

Sol·licita pressupost gratuït

Si estàs interessat en rebre un pressupost gratuït per part del nostre equip de professionals, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.