Consultoria ISO a Manresa per SANCAN

Consultoria ISO a Manresa per a Condimentos Sancam.

La nostra consultoria ISO a Manresa ha estat contractada per “Condimentos SANCAM” de Manresa per certificar el seu sistema de qualitat i seguretat alimentària. SANCAM és una industria alimentària fundada el 1969. Fabrica condiments que asseguren el bon sabor, la perfecta conservació i la presentació dels aliments.

Amb la certificació ISO 9001, hem aconseguit potenciar els punts forts de SANCAM, centrats en que:

  • Els clients de SANCAM valoren com el laboratori en el que confiar l’elaboració del producte adequat, per la seva aplicació en el moment en que es necessita.
  • L’empresa és experta en satisfer les necessitats dels seus clients. Basa el seu producte en la investigació sobre els aliments, sobre els seus problemes i sobre la millora aplicació del Condiment, Additiu o qualsevol Ingredient Funcional a qualsevol producte alimentari.

La certificació ISO 9001 ha integrat el management i estratègia en el sistema de qualitat així com a la seguretat alimentària. El certificat ISO 9001 ha estat certificat per AENOR amb un resultat exitós.

La consultoria ISO a Manresa d’EmasConsultors ajuda a aconseguir qualsevol certificat ISO. Altres serveis de consultoria ISO son:

Altres certificats de qualitat

Altres serveis de la nostra consultoria ISO a Manresa que també pot ajudar-lo en el seu certificat ISO de qualitat o seguretat alimentària son:

  • Certificat ISO 9001 per aconseguir el certificat de qualitat ISO 9001, ISO 22000 o BRC
  • Certificació ISO 14001, per aconseguir la certificació d’un sistema de gestió ambiental
  • Certificat OSHAS 18001 per la certificació del Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Laboral
  • BRC de seguretat alimentària. L’ajudem a aconseguir el certificat BRC o a passar l’auditoria de client
  • ISO 22000 de seguretat alimentària.