Qualitat transport sanitari

Qualitat transport sanitari a Bufetmedic

BufetMedic i qualitat transport sanitari

El Grup BufetMedic va a certificar la qualitat transport sanitari d’acord amb la norma ISO 9001 i UNE 179002 (Guia Sistema de Gestió de la Qualitat a empreses de transport sanitari) amb l’ajuda dels consultors ISO d’EmasConsultors. Per aconseguir-ho, anem a elaborar un sistema integrat de gestió que integri les dues normes.

Ambulàncies BufetMedic és una empresa de transport sanitari amb seu a Girona. A més del transport sanitari també disposa de varis centres mèdics.

Qualitat transport sanitari i certificats de qualitat

Al transport sanitari, cada vegada son més importants els requisits de qualitat (d’acord amb ISO 9001 i UNE 179002). A més, l’Administració Pública habitualment estableix com un dels requisits a valorar que l’empresa disposa d’un sistema de gestió de la qualitat.

La consideració de la certificació de qualitat transport sanitari ha evolucionat als últims anys. La certificació de qualitat ja no constitueix un element definitiu per diferenciar les ofertes de les diferents companyies i això es deu a:

  • Son ja moltes empreses del sector del transport sanitari que tenen el certificat de gestió de la qualitat.
  • L’abast dels certificats moltes vegades no corresponen de forma exacte al tipus de servei de transport sanitari que fan.

Consultoria qualitat transport sanitari

Des d’EmasConsultors l’ajudem a la gestió de la qualitat transport sanitari amb els següents serveis.

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir el certificat de qualitat transport sanitari segons la norma UNE 179002 o la norma ISO 9001.
  • Auditoria ISO. Auditoria ISO interna o auditoria a proveïdors amb auditors ISO sènior.
  • Outsourcing ISO o Head Renting ISO. Estalvii, externalitzant les tasques de Responsable del seu Sistema de Gestió certificat.
  • Outsourcing Estratègic. L’ajudem a integrar el certificat ISO amb l’estratègia i el Pla de Negoci.
  • Formació ISO. Cursos de formació “In Company”, “Online”. Cursos bonificables.

Més de 15 anys d’èxit ens avalen.