Certificat ISO 9001 a Badalona en instal·lacions

Certificat ISO 9001 a Badalona en instal·lacions industrials

“Montajes e Instalaciones Industriales COTEDE” de Badalona ha confiat a EmasConsultors aconseguir el certificat ISO 9001 a Badalona en instal·lacions i muntatges.

Gràcies al certificat, l’empresa disposarà d’una certificació ISO 9001 a Badalona en instal·lacions industrials, vinculada al management i estratègia que l’ajudarà a la gestió diària així com a l’acció comercial de l’empresa.

Al disseny i implantació de la certificació ISO 9001 a Badalona en instal·lacions industrials, fem servir el software ISO Gesttic. D’aquesta forma aconseguim implicar a tot el personal, clients i proveïdors al sistema de qualitat de l’empresa.

Montajes e Instalaciones Industriales COTEDE com a empresa d’instal·lacions ofereix solucions integrals en muntatge d’instal·lacions: Contra incendis; Reformes i obres menors; Electricitat; Climatització; Fontaneria; Seguretat i intrusió i certificacions. Pot dissenyar, executar i entregar les instal·lacions contractades, amb la màxima qualitat, respectant sempre la normativa.

Amb el certificat ISO 9001, COTEDE, com a empresa instal·ladora, millorarà la seva gestió interna. També augmentarà la seva reputació o prestigi i disposarà d’una eina comercial que permeti ofertar a totes les enginyeries i constructores.

El certificat ISO 9001 a Badalona en instal·lacions industrials és una eina de gestió que es poden integrar amb el pla estratègic i el pla de negocis.

Amb el certificat de qualitat “Montajes e Instalaciones COTEDE” és una empresa més eficient, eficaç i competitiva. D’aquesta forma, el certificat ISO 9001 ajuda a vendre l’empresa.

Consultoria ISO 9001 en Badalona

Amb la consultoria ISO 9001 a Badalona d’EmasConsultors a més d’ajudar a aconseguir la certificació ISO 9001, podem ajudar a les empreses amb:

  • Certificat ISO integrat, integrant qualsevol norma al seu certificat ISO 9001
  • Auditoria ISO interna amb auditors sènior amb àmplia experiència en certificats ISO 9001
  • Outsourcing ISO per assumir les tasques de Responsable del Sistema
  • Outsourcing estratègic, per integrar el pla de negoci i el pla estratègic amb el seu certificat ISO 9001.
  • Formació ISO de qualitat. Cursos bonificables a través de la Fundación Tripartita.