Auditoria SMETA de comerç ètic

Auditoria SMETA de Comerç Ètic a La Gramanosa

Què és l’auditoria SMETA de comerç ètic?

L’auditoria SMETA de comerç ètic i Responsabilitat Social fa servir la metodologia SMETA. Està basat amb el codi de la Iniciativa de Comerç Ètic (ETI) i la legislació local com a eina de mesura. Té en compte aspectes vinculats amb la salut i seguretat laboral; estàndards de treball; medi ambient i ètica empresarial.

L’auditoria SMETA de comerç ètic i responsabilitat social està dissenyada per compartir els resultats de l’auditoria de comerç ètic amb múltiples clients.

Com a consultors de Responsabilitat Social també treballem amb la norma SR10 – IQNet , Forética, GRI -Global Reporting Initiativa. Sabem integrar la Responsabilitat Social a l seu certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat i salut laboral o BRC de seguretat alimentària.

Cas d’èxit d’auditoria SMETA: Finca la Gramanosa

Finca La Gramanosa d’Avinyonet del Penedès (Barcelona) fa més de trenta anys que cultiva vinyes i oliveres, treballant amb la ferma voluntat d’oferir productes de la millor qualitat. Destaquem la seva implicació social a través del Jaciment de la Font de la Canya.

El 2003 va començar a produir les seves pròpies marques, fruit de la seva passió pel camp: Carlota, Finca La Gramanosa i Mas Notari (Oli d’oliva verge extra arbequina 100%) i Zumo (Zumo Arbequina, Picual o Nobice).

Actualment té el certificat ISO 9001 de qualitat i BRC Certificate a través d’AENOR. Ara, des d’EmasConsultors l’ajudem a aconseguir el reconeixement SMETA sobre comerç ètic i responsabilitat social.

Consultoria Responsabilitat Social

Com a consultors de Responsabilitat Social, prestem els següents serveis:

Consultoria Responsabilitat Social amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’èxits de la nostra consultoria ens avalen.