Outsourcing ISO a Granollers

Outsourcing ISO a Granollers per ALMESA

Outsourcing ISO a Granollers per mantenir la ISO d’Almesa

Nou Outsourcing ISO a Granollers pel manteniment del certificat ISO 9001 de qualitat i ISO 14001 de gestió ambiental al Grupo Almesa. El Grupo Almesa està certificat amb AENOR. Amb el nostre servei d’outsourcing ISO , assumim les tasques de manteniment del seu certificat ISO, integrant-lo a l’estratègia i el pla de negoci.

Grupo Almesa, amb més de 65 años d’experiència, es dedica a la distribució comercial del sector dels tubs d’acer i accessoris metal·lúrgics. L’oferta del Grupo Almesa va dirigida al sector industrial i a grans instal·lacions. Té entre els seus clients més rellevants a enginyeries, fabricants de bens d’equips, muntadors, empreses energètiques, petroquímiques o companyies elèctriques.

Almesa pretén ser el proveïdor preferent pels serveis que es requereixin al voltant dels tubs d’acer i accessoris. Treballa prioritzant la qualitat i la millora continua. La gestió de la qualitat i la gestió ambiental son condicions indispensables del negoci. Almesa és capaç de donar la millor solució als seus clients de la forma més competitiva possible.

Serveis de consultoria ISO

Des d’EmasConsultors, la nostra consultoria ISO el pot ajudar amb els següents serveis:

  • Certificat ISO per aconseguir la certificació ISO que necessiti, integrada amb els objectius estratègics i el pla de negoci.
  • Auditoria ISO interna amb auditors sènior amb més de 20 anys d’experiència.
  • Outsourcing estratègic a Granollers pel manteniment del seu certificat ISO integrat a l’estratègia i el pla de negoci.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats: “In Company”, “Online” o “Mixta”
  • Consultors estratègics per elaborar, implantar i mantenir el pla estratègic, pla de negoci, plan de màrqueting i màrqueting digital.

Consultoria ISO amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència com a consultors ISO de gestió de qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut laboral i Responsabilitat Social ens avalen.