Consultoria ISO 9001 a Feria

Consultoria ISO 9001 a Fira de Calella

Consultoria ISO 9001 a Fira de Calella i Alt Maresme

Consultoria ISO 9001 a Fira de Calella i Alt Maresme per aconseguir el certificat ISO 9001 de gestió de qualitat amb la certificadora Applus.

La Fira de Calella, membre de la FEFIC és un referent dins de Calella i la comarca del Maresme que ajuda a construir la imatge de Calella (Barcelona), dinàmica, emprenedora i oberta a la globalització. La Fira, cada any assumeix nous retes, sempre a partir dels següents ingredients:

  • el teixit social i creatiu de la pròpia ciutat de Calella,
  • la descoberta i la interrelació amb cultures del món, representades a través del monogràfic,
  • el món de l’artesania catalana,
  • i un sector comercial divers que inclou una “Fira del Motor”.
Als seus espais de mostra d’artesania catalana, dels productes típics de Catalunya. Un conjunt d’exposicions i actes culturals diversos l’han convertit en un espectacle de cultura i tradició popular catalana.

La Fira de Calella i el Alt Maresme, gràcies a la nostra consultoria ISO 9001 a Fira, està certificada segons la norma ISO 9001 per Applus. El seu Sistema de Qualitat també està certificat segons el sistema “SICTED – Sistema Integral de Qualitat Turística en Destino”. El Sistema està gestionat amb Gesttic – Software ISO.

Consultors ISO

Els nostres serveis de consultoria ISO son:

  • Certificat ISO. Consultoria ISO 9001 a Fira per aconseguir la certificació ISO (ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral i Responsabilitat Social).
  • Auditoria ISO interna del sistema integrat de gestió i auditoria a proveïdors amb auditors ISO amb àmplia experiència.
  • Outsourcing ISO. Estalvii externalitzant les tasques de Responsable de Qualitat. Integri l’estratègia i pla de negoci amb el seu certificat ISO.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”, “On line” o “Mixta”

Consultoria estratègica en sistemes de gestió amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència com consultoria ISO ens avalen.