Consultoria ISO a Mataró i Maresme

Serveis de consultoria ISO a Mataró

Des d’EmasConsultors presentem els nostres serveis de consultoria ISO a Mataró i a tota la comarca del Maresme (Barcelona) de:

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir qualsevol certificat ISO. Destaquem el servei de certificat ISO 9001, certificat ISO 14001 i certificació ISO 45001.
  • Auditoria ISO. Podem aportar-li valor fent l’auditoria interna ISO o auditories a proveïdors. Fem auditories integrades amb diferents normes.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de Responsable del certificat ISO per guanyar temps i diners. Garantim la millora continua del seu sistema de gestió.
  • Outsourcing Estratègic. Integri el Pla de Negoci i el Pla Estratègic amb el seu certificat ISO.
  • Formació sobre gestió de qualitat, seguretat, ambiental, responsabilitat social i operador econòmic autoritzat, adaptada a les seves necessitats. Formació “In Company”, “Online” i “mixta”

Quins serveis inclou Consultoría ISO a Mataró?

Prestem el servei de consultoria ISO a Mataró sobre les normes de:

Dels treballs de consultoria ISO a Mataró i Maresme en destaquem Electricitat Boquet (a Mataró); Red-Ness (El Masnou) o Hotel Indalopark a Santasusana. També hem treballat a les Platges de Calella, el Consell Comarcal del Maresme, la Fira de Calella i als Ajuntaments de Premià de Mar i Malgrat de Mar (Formació continua i ocupacional).

Mataró i la comarca del Maresme

El Maresme es sobretot una comarca dedicada als serveis, molt centrats amb el turisme (on destaca Calelalla a l’Alt Maresme). L’oferta turística de la comarca comprèn unes 38.000 places hoteleres i unes 19.000 places de càmping, a més de tota una sèrie d´apartaments d´ús turístic i d´activitats complementàries de restauració. Pel seu cantó, el comerç també és molt significatiu dins del sector serveis.

Hi ha una forta especialització a la industria del Maresme en el sector tèxtil. La comarca també té sectors singulars, com el de les flors i plantes a Vilassar de Mar.

Des d’EmasConsultors som capaços de donar servei de consultoria ISO a Mataró i Maresme a totes les organitzacions.