EMAS en Hospitalet

Emas a Hospitalet de l’Infant i Vandellòs

ISO 14001 i verificació EMAS a Hospitalet i Vandellòs

Gràcies als nostres consultors ISO a Tarragona, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l´Infant (Tarragona) va fer una aposta estratègica implantant un Sistema de Gestió Ambiental segons la norma ISO 14001 y el Reglamento EMAS a Hospitalet de l’Infant i Vandellòs con la certificadora Bureau Veritas.

Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant disposa de la certificació ISO 14001 i verificació EMAS de gestió ambiental des dels inicis del 2008 amb el següent abast: “Gestió Integral de les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Servei de recollida de residus sòlids urbans i gestió de deixalleries. Servei Municipal d’abastament d’aigua potable”.

Dins de l’Informe de l’Auditoria de Certificació de Bureau Veritas, a les conclusions es va destacar com a punt fort la gestió del sistema a través de Gesttic – Software ISO ja que permet implicar fàcilment a totes les parts interessades.

Serveis de consultoria ISO a Tarragona

Des d’EmasConsultors li presentem els següents serveis de consultoria ISO a Tarragona:

Garantia d’èxit de consultoria ISO i EMAS a Hospitalet. Més de 50 casos d’èxit ens avalen en tot tipus de normes i certificats.