qualitat platges - calidad playas

Q de Qualitat platges i ISO 13009 a Calella

Q de qualitat a la Platja de Calella

La platja de Garbí de Calella (Barcelona) és la primera platja de Catalunya amb el certificat Q de qualitat platges. La “Q de qualitat turística” aporta als establiments turístics prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció. Les auditories de la “Q de qualitat” asseguren que la seva prestació de servei és garantia de qualitat, seguretat i la professionalitat. Tot això per assegurar als clients la millor experiència turística possible.

La qualitat a la platja de Garbí (Calella) segons la “Q de qualitat” compleix amb els requisits ISO 13009. Està certificada per SGS. Les platges de Calella també tenen Bandera Blava i el certificat SICTED. Aquestes certificacions estan gestionades amb Software ISO.

EmasConsultors fa l’Outsourcing Estratègic del sistema integrat de gestió a la platja de Garbí de Calella (Barcelona).

Destaquem dels abundants serveis del certificat de qualitat a la platja de Garbí (Calella) servei de guinguetes, restauració, activitats d’oci i esportives, control sanitari de la sorra, socorristes aquàtics, vigilància policial, serveis de recollida selectiva i neteja diària de la sorra entre altres.

La “Q” ofereix un sistema de qualitat dirigit al gaudir turístic de les platges, des del respecte als valors ambientals i de la sostenibilitat dels ecosistemes. Es diferencia d’altres reconeixements i certificats que es centren en la qualitat de l’aigua del mar i la sorra.

La certificació ISO 13009 de qualitat turística a platges es pot integrar amb les normes ISO 9001, ISO 14001 i EMAS.

Consutoria ISO

Des d’EmasConsultors podem ajudar-lo a aconseguir l’excel·lència a les platges o establiments turístics partir de:

  • Certificat ISO. Aconsegueixi el certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 o EMAS  de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral o el certificat Q de qualitat.
  • Auditoria ISO interna del seu certificat de qualitat turística a la platja.
  • Head Renting ISO. Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de Responsable del Sistema de Qualitat.
  • Outsourcing Estratègic. Externalitzi el manteniment del certificat de qualitat turística i integrar-lo a l’estratègia i el management

Consultors estratègics en sistemes de gestió. Més de 20 anys d’èxits ens avalen.