🥇 Qui som EmasConsultors? Perquè nosaltres?

«A EmasConsultors treballem per superar els reptes del client, reduint el seu impacte i ajudant-lo a convertir-lo en oportunitat de millora.»

— Jordi Gabarró, CEO

EmasConsultors

Fundada per Jordi Gabarró, EmasConsultors consta de més de 20 anys d’experiència. EmasConsultors som un equip de professionals altament qualificats amb experiència i visió global de la gestió de les empreses i administracions.

Gràcies a la nostra experiència com a professionals de l’organització empresarial i sobre la base de la nostra pròpia metodologia, destaquem per:

  1. La professionalitat que demostrem durant el dia a dia de treball.
  2. La proximitat, que ens permet ser més eficients i fer consultoria de qualitat.
  3. La nostra metodologia de treball digital ens diferència de les consultores alternatives.

La principal activitat de l’empresa és la Consultoria ISO, la Consultoria Estratègica i la Consultoria de Comerç Internacional amb una àmplia experiència tant en els àmbits d’empresa com d’administracions publiques.

Gracies a la nostra metodologia de treball digital, utilitzant Microsoft 365 i Microsoft Teams per Empreses, millorem l’eficiència i qualitat dels nostres serveis, a més de transmetre implícitament la transformació digital als nostres clients.

Valors

D’entre els valors que transmetem mentre treballem conjuntament amb els nostres clients destaquem en la professionalitatsimplicitat i la flexibilitat que ens assegura un impacte positiu en els nostres clients. Treballem per superar els reptes del client, reduint el seu impacte i ajudant-lo a convertir-lo en oportunitat de millora.

Missió

EmasConsultors ofereix un servei de consultoria especialitzada en implementació de sistemes de gestió personalitzada a cada client. D’aquesta forma aconseguim millorar l’eficàcia i competitivitat dels nostres clients. El nostre interès és establir relacions de llarg termini amb els clients basades en la confiança i el respecte dels seus interessos, assegurant no només la continuïtat del negoci però també la seva millora constant aprofitant les oportunitats del mercat.

Innovació

Som pioners en la utilització d’un gestor documental i de processos per gestionar els sistemes de gestió ISO. EmasConsultors s’ha sabut adaptar a les necessitats del mercat apostant sempre per la innovació. És per això que EmasConsultors consta a la Guia d’empreses innovadores de Barcelona Activa, i la nostra metodologia Gesttic, software ISO 9001 únic, com a solució de transformació digital al Banc d’Innovació Local (BIL) de Localret.

A més a més, el nostre caràcter innovador ha estat reconegut com a cas d’èxit en PIMESTIC i premiat amb subvencions d’ACCIÓ.

Com fem la consultoria estratègica en sistemes de gestió?

A EmasConsultors creiem en el contacte directe amb els clients. Per això, a més d’executar els nostres projectes a partir de sessions de treball conjuntes, fem servir la nostra plataforma “Software ISO” per implantar i mantenir sistemes de gestió de qualsevol norma ISO

Gràcies a la nostra experiència com professionals de l’organització empresarial i sobre la base de la nostra propia metodologia, oferim:

  • Projecte a mida: Buscant solucions personalitzades segons les seves necessitats. Projectes únics perquè la seva empresa és única.
  • Simplicitat: Els nostres sistemes de gestió faciliten el treball, de forma que la gestió de la qualitat seguretat i medi ambient no li requereixen esforç. El procés mai es converteix en una sistemàtica de papers o de requeriments legals. Inclús tanquem el pressupost des del seu inici.
  • Involucració absoluta: Des del primer dia fins a l’últim, contarà amb la nostra total col·laboració. A Consultors d’EMAS no pretenem vendre projectes sinó solucionar necessitats